Obľúbená tekvicová polievka bez smotany v podaní Kristíny HORKOVIČOVEJ, redaktorky BikiniFitness.sk.
Tekvičky vo všeobecnosti majú známe liečivé účinky na ľudský organizmus. Hokkaido je však jedinou tekvicou, ktorá sa nemusí šúpať. Jej šupa obsahuje také množstvo vitamínov, že by bola veľká škoda vyhodiť ich. Už na prvý pohľad je vidieť, že vďaka sýto oranžovej farbe obsahuje množstvo betakaroténu. Okrem toho v nej nájdeme aj veľa vitamínov, ako napríklad vitamín A, draslík, luteín a zeaxatín, ktoré sú dobré na oči, vápnik, železo, horčík, fosfor a vlákninu pre lepšie trávenie. Znižuje krvný tlak, je vhodná pre diabetikov a má tiež nízky obsah kalórií čo z nej robí vyhľadávanú pochúťku.
Čas prípravy: 30 minút
Počet porcii: 4
Potrebujeme:
Postup:
Foto:
Archív Kristíny Horkovičovej
Chystáte sa súťažiť v nominácii bikinifitness? A poznáte pravidlá? Popis - úvodná informácia!
Úspešná fitnesska vám ukáže, ako navariť chutné jedlo vhodné aj pre bikinifitnessky. Dnes to bude fitnessburger! Videoklip!
Ukážeme vám, ako sa aj vy môžete zo 77kg vážiacej maminy zmeniť na úspešnú bikinifitnessku!